Fotografieworkshop Pairi Daiza 2016 - Tim Delmoitie Photography

Niveau:   Beginner/gevorderde beginner


Wie kent Pairi Daiza nu niet?

‘Mooiste park van Belg& Nederland’, ‘Beste zoo van België & Nederland’ en 3 sterren in de Michelin groene gids van België.
Moet ik meer zeggen?

Maar Pairi Daiza is meer dan enkel een dierenpark, gebouwd op het domein van de voormalige abdij van Cambron is dit volledig ommuurde park een streling voor het oog. Het park is ingedeeld in verschillende thema’s, zoals de Chinese tuin waarin je ook de 2 razend populaire panda’s Hao Hao en Xing Hui kan terugvinden, het Afrikaanse thema met de Afrikaanse dorpjes, de Indonesische tempels, een echte lagune, een groot roofvogelpark, prachtige bloementuinen… kortom, teveel om op te noemen en ideaal om een hele dag in alle rust in door te brengen, te genieten en vooral… te fotograferen!

Jaja, ook voor ons fotografen heeft Pairi Daiza véél te bieden. Niet alleen de dieren maken dit park voor ons het summum, maar ook de vele imposante bouwwerken en enorme flora zorgt ervoor dat iedereen er zijn of haar hartje kan ophalen… Mogelijkheden zat: je kan de dieren gaan fotograferen, kiezen voor de natuur en de bloemenpracht vastleggen, gaan voor de architectuur van het park of details vastleggen. Wil je je even volledig laten gaan, dan kan je zelfs op de immense hangbrug gaan en daar foto’s nemen.
Vanaf de tempel heb je een prachtig zicht over het park, dus gaan we ook leren hoe we een mooie panorama kunnen maken.


Wat kan ik je aanbieden?

We spreken hier over een workshop en geen geleide wandeling, wat wil zeggen dat ik jullie de hele dag vergezel door het park en jullie aldoor voorzie van tips en trucs om het park in haar volle pracht te kunnen vastleggen.
We gaan proberen alles vanuit een andere hoek dan de ‘doorsnee toerist met camera’ te bekijken. We willen ons onderscheiden en daar gaan we in slagen. En ik zal je die dag heel de tijd met raad en daad bijstaan… veel tijd om zelf te fotograferen zal ik niet hebben, jullie zijn ‘my main priority’!

Wat is er niet inbegrepen?

- Toegangsticket tot het park
- Vervoer heen en terug naar het park
- Eten en drinken. We kunnen die middag iets gaan eten in de vele eetgelegenheden of je kan gerust zelf iets meebrengen.

Prijs:   30 euro

Om jullie een persoonlijke begeleiding te garanderen, wordt de groep beperkt tot 6 personen.

Opgelet: deze workshop is vooral voor mensen die nog niet veel ervaring hebben met fotografie of die graag begeleiding hebben bij het nemen van foto's.

Interesse? stuur een mailtje naar info@timdelmoitie-photography.be of reageer bij het evenement op mijn Facebookpagina. Klik daar vervolgens door naar de evenementen.


Powered by SmugMug Log In