Kerstkaartje 2015 - Tim Delmoitie Photography

Halloween is net gepasseerd en we moeten al stilaan beginnen te denken aan eindejaar.

Elk jaar sturen we ook massaal kerstkaartjes naar vrienden en familie en ook elk jaar willen we iets speciaals doen met deze kaartjes om ons (als gezin) onze wensen voor het nieuwe jaar door te geven.

Waarom dit jaar niet eens iets speciaals en persoonlijks zonder dat dit stukken van mensen moet kosten?

Wat bied ik aan?

- Shoot in een mini-studio zodat we de foto voor het kerstkaartje kunnen maken. Dit kan een gezinsfoto zijn in kerstsfeer kledij of aparte foto's die nadien in een collage worden samengevoegd.

- Het ontwerp van het kerstkaartje op formaat 10x15 cm. Dit kan zowel liggend als rechtstaand afhankelijk van de gemaakte foto en jouw wensen. Dit formaat kan ook in een standaard enveloppe (eventueel ook bij mij verkrijgbaar aan kleine meerprijs) en de tarifering ervan kost niet meer dan een gewone brief. Geen extra kosten dus.

- Afdruk van uw kerstkaartjes op fotopapier van hoge kwaliteit (dus niet te vergelijken met klassieke afdrukken bij supermarkt of dergelijke) volgens het aantal dat u wenst.


Indien gewenst kan de mini-shoot ook bij u thuis gebeuren, maar hiervoor wordt een meerprijs aangerekend. Contacteer me voor meer info hieromtrent.


Prijzen (shoot, ontwerp + afdruk)

Formaat: 10 op 15 cm

20 kaartjes:       60 euro

50 kaartjes:       75 euro

100 kaartjes:     95 euro

meer dan 100 kaartjes:      contacteer me voor de prijs


Powered by SmugMug Log In