"The important thing is not the camera but the eye." // Alfred Eisenstaed.
Fotograferen is één ding, een foto zien en deze vastleggen is een ander ding.


Eens een andere manier om je welkom te heten op mijn website!

Ik ben Tim, sinds eind 2015 fotograaf in bijberoep, maar uiteraard fotografeer ik al wat langer.

Noem me gerust een atypische fotograaf, want ik heb geen enkele opleiding fotografie of dergelijke genoten. Omdat ik alles zelf heb geleerd via boeken, filmpjes en nog belangrijker, van andere fotograferen, ben ik op een andere manier de wondere wereld van de fotografie binnengerold.
Dit uit zich ook in de workshops (voornamelijk gericht op starters) die ik naast mijn foto-opdrachten ook organiseer. Meer info over de workshops kan u terugvinden op de pagina ‘Workshops’.

Tot vorig jaar heb ik zowat alle takken van fotografie uitgeprobeerd, maar iedere fotograaf merkt snel welke takken hem/haar ligt. Gevolg is dat ik me ook meer ben gaan specialiseren in bepaalde onderdelen van de fotografie. Bij mij heeft het iets langer geduurd, maar ondertussen weet ik wel waarin ik me het meest kan uitleven, waar mijn hart naartoe gaat zeg maar.

Ik moet onder de mensen komen, nieuwe mensen leren kennen.
Ook het geven van workshops geeft me zoveel voldoening. Als je mensen op een korte tijd zoveel kan bijbrengen, geeft dit een enorme boost. Evenementen, concerten, etc. zijn hierdoor mijn tweede thuis.

Op de pagina ‘Aanbod’ zal u dit ook merken. Ik ben één van die fotografen die gerust mag zeggen dat fotografie uitgegroeid is tot een passie.

Hopelijk kan u genieten van mijn werk en kan ik u in de toekomst van dienst zijn.

Kijk zeker ook eens op mijn Flickr/Facebook/Instagram pagina’s voor meer beelden en info. Links staan rechts bovenaan de webpagina


Greetz, Tim

Untitled photo
Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In