Laat me mezelf even voorstellen... mijn naam is Tim Delmoitie en heb nog nét de jaren zeventig mogen meemaken. Heel mijn jeugd heb ik doorgebracht in Asse en net na de eeuwwisseling ben ik samen met mijn vrouw naar Aalst getrokken. Ondertussen zijn er 2 prachtdochtertjes bijgekomen en ben ik er al goed ingeburgerd.

Eigenlijk ben ik nog niet lang geleden met fotografie gestart. Al snel ben ik me er in beginnen verdiepen door veel zelfstudie, waardoor ik de basis snel beheerste. Al snel begon ik de verschillende takken van de fotografie uit te proberen, de ene al wat beter en intensiever dan de andere en en dit met de middelen die ik had. Hierdoor ben ik ook een voorliefde beginnen te ontwikkelen voor enkele specifieke takken van de fotografie, zoals straatfotografie, urban exploring, interieurfotografie en vooral de nachtfotografie, waar ik me volledig kan in uitleven.

Iedereen kan een foto nemen en iedereen is diep vanbinnen een fotograaf. Maar het is net door een iets andere kijk op de dingen dat een fotograaf zich kan onderscheiden. Ik probeer daarom zoveel mogelijk out-of-the-box te denken waardoor het resultaat net dat tikkeltje meer biedt.

Ik kan nu met plezier zeggen dat fotografie een passie is geworden en dat ik er steeds naar streef om beter en beter te worden.

Ondertussen is mijn status ook veranderd naar fotograaf in bijberoep.

Op deze website probeer ik mijn werk te delen met anderen en ook te tonen dat er evolutie in mijn werk zit. Hopelijk kunt u genieten van mijn werk en misschien kan ik u in de toekomst van dienst zijn om een unieke belevenis voor u vast te leggen.

Enjoy!

Me_black
Powered by SmugMug Owner Log In