Donkmeer @sundown

Op zoek naar een unieke foto om uw interieur wat op te fleuren en wat aanzien te geven?

Bekijk mijn galerij en misschien kan u iets bekoren.
Alles is mogelijk: afdrukken op een harde lichte plaat met eenvoudige bevestigingsmogelijkheid, canvas of gewoon een poster die u zelf in een kader kan plaatsen. Van klein tot groot, liggend of rechtstaand, kleur of zwart-wit, aan u de keuze.

Wenst u een specifieke foto in een ander formaat of afwerking, geef me een seintje en we bekijken wat er mogelijk is. Alle afdrukken zijn in heel hoge kwaliteit waarvan u jaren zal kunnen genieten.

De canvassen krijgen nog een extra vernislaag zodat verkleuring wordt tegengegaan. Ze zijn ook 40 mm dik waardoor ze 100% tot hun recht komen!

Kleuren komen tot leven, geen doffe, saaie, minderwaardige materialen zijn toegelaten. Met andere woorden, bekijk het niet als een uitvergroting, maar als een nieuw meubelstuk voor uw interieur.

- Unieke foto, per foto worden slechts maximaal 10 uitvergrotingen gemaakt
- Hoge kwaliteit, waar je jaren plezier aan beleefd
- Geen logo of watermerk
- Snelle levering
- Eigen keuze in formaat en afwerking

Heeft u een andere foto op mijn website, Facebook of Flickr zien staan die u wel uitvergroot wil hebben? Geef het gerust door!

Bepaalde foto’s zijn in verhouding 3:2, verhouding 16:9 of nog andere verhoudingen (vierkant, panorama). De afmetingen en prijzen van de uitvergrotingen zullen dus afhankelijk zijn van deze verhoudingen. Geef eerst door welke foto u graag wenst en dan geef ik alle mogelijke formaten en prijzen door.

Enkele richtprijzen (euro, inclusief BTW, geen levering):

Maak uw keuze:

Powered by SmugMug Owner Log In